Известие

Collapse
No announcement yet.

Покупка на 145 1.7 16в?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз предлагам да я завърти на стартер без свещи.

Comment

Според мен и без това колата няма да запали поне 2-3 минути въртене на стартер, от там изпада нуждата от сваляне на свещите и въртене без тях.

Comment

Нека хората, които предлагат махане на свещи да вземат по един ключ и да отидат да помогнат на колегата и да свалят свещите на 16 клапановия боксер

И нека някой снима отстрани
        145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Нали и аз това се замислих... в петък пробно палене ще има .... и видео от наливането на бензина до евентуалния старт .

Comment

Тия простотии със свещите дори не ги опитвай!
            Слагай читав акумулатор и пробвай да я запалиш. Аковсичко е наред и запали, източи това масло и го смени, барабар с масления филтър. Има чудесен наливен Аджип10-40. Сложи го и вече по твоя преценка, може да го провериш и евентуално изхвърлиш след 500-1000 км.
            И нещо, което никой не се сети да ти каже:
            Много е вероятно първоначално да се разтропат повдигачите. Това е нормално и не му се плаши. После ще се оправят.
            Изобщо по-малко ръчкай и повече карай!
            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
            X